Dienstag, 26. März 2013
Palyaço külahı
Hamur icin malzemeler:
3 yumurta
1bucuk kahve fincani pudra sekeri
1bucuk kahve fincani erimis margarin
1bucuk kahve fincani süt
1 paket vanilya
aldigi kadar un
Kremasi icin malzemeler:
3bucuk su bardagi süt
1 yumurta
1 su bardagi toz seker
8 yemek kasigi un
1 yemek kasigi margarin
YAPILIŞI
Hamuru yogurun. Yogrulan hamuru 4e bölün. Portakal büyüklügünde bezeler yapip merdane yardimiyla ince bir sekilde acin. Birer santim genisliginde serit kesin. Yagladiginiz külahlara/honiye alttan baslayip sarin ve pisirin. Külahlar pisip soguduktan sonra honiden cikarin. Hazirladiginiz krema malzemesini icine doldurun. Arzuya göre pudra sekeri serpip servis yapin.
AFIYET OLSUN!!!
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen